Branschnyheter

Mittia samlar återigen den nordiska skogstransportnäringen

Publicerat 2021-09-17 av Åkeri & Transport.

Skogstransportbranschens främsta leverantörer är på plats när mässan Mittia: Skogstransport, som en av de första mässorna i Sverige efter pandemin, arrangeras i Ljusdal fredag-lördag 24-25 september. Bland annat kan uppmärksammas att samtliga fyra tillverkare av lastbilar lämpade för skogstransporter; Volvo, Scania, Mercedes-Benz och MAN, är på plats och visar nyheter. Deltar gör även de flesta påbyggarna och trailertillverkarna, skogskranar med tillbehör och en massa övriga relaterade produkter för de nordiska skogsåkeriernas yrkesvardag.

Arrangören Mittia Event, som arrangerat mässan vartannat år sedan 1999, har myndigheternas tillstånd att ta emot 4.500 personer per dag på sitt 65.000 kvm stora utomhusmässområde och ändå undvika trängsel. Besökare kan erhålla fri entré via ebiljetter efter inbjudan från utställarna eller välja att betala dagentré.

Flera av mässans utställare arrangerar demovisningar och branschorganisationen Transportföretagen erbjuder ett kostnadsfritt seminarium om framtida teknik för åkerinäringen.

Se www.mittia.com/skogstransport för mer information och väl mött i Ljusdal 24-25 september!

...